Nyheter

DRUPA 2024

”Rethink what’s possible” är vår partner KURZ måtto på drupa 2024, men det är mer än bara ett måtto.
”Rethink what’s possible” står för KURZ kontinuerliga produktutveckling som möjliggör lösningar som tidigare ej varit möjliga inom dekoration & säkerhet.

Vi är på plats nedanstående datum och hoppas få guida er genom det senaste inom KURZ ytdekorering. Hör gärna av dig för att boka ett möte eller för mer information.

28 maj – 31 maj
Leif Kleiner
l.kleiner@zetatrade.se, +46 708 96 22 20

1 juni – 4 juni
Göran Blanck
g.blanck@zetatrade.se, +46 708 96 22 40

Ann-Charlotte Z. Höglund
acz.hoglund@zetatrade.se, +46 8 546 246 06

kurz-drupa.com  >>

Make a Mark 3

Make a Mark är ett exklusivt treårigt designinnovationsprojekt som utvecklats av globala branschledarna Estal, Avery Dennison och vår partner Leonhard Kurz.

I projektet har vi bjudit in några av världens bästa förpackningsdesignbyråer att med hjälp av Estal, Avery Dennison och Leonhard Kurz skapa inspirerande, miljömedvetna produkter inom kosmetik, vin och sprit.

I 2023 års version av Make a Mark fick vi glädjen att arbeta med norska designbyrån Olsson Barbieri där etiketten producerades av Nordvalls Etikett och Scandipac.

Respektive års resultat har visats upp på Luxepack i Monaco, i olika sociala medier samt i en hårdbunden bok i limiterad upplaga. Bilder på etiketten finner du här.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om projektet eller besök projektets hemsida: Make a Mark 3

K-mässan 2022

K-mässan i Düsseldorf, blev en succé med många kreativa möten där vi fick glädjen att dela med oss av miljövänligt tekniska och estetiska lösningar som gör varje produkt unik. Varmt tack till er som kom förbi.

Vi ser nu fram emot att få berätta mer om vilka tekniska designmöjligheter som ges genom miljövänligt smart och dekorativ ytdekorering med KURZ folier och maskiner.

Kurz mässprogram

KURZ LABEL WEEKS

Välkommen att besöka oss på KURZ in-house mässa där KURZ demonstrerar det senaste inom ytdekorering och uppmärkning av etiketter och förpackningar. Vi skräddarsyr ditt besök efter dina önskemål. Se nedan länk för mer information.

KURZ Labelweeks >> 

 

Make a Mark

Make a Mark är ett exklusivt treårigt designinnovationsprojekt som utvecklats av globala branschledarna Estal, Avery Dennison och vår partner Leonhard Kurz.

I projektet har vi bjudit in några av världens bästa förpackningsdesignbyråer att med hjälp av Estal, Avery Dennison och Leonhard Kurz skapa inspirerande, miljömedvetna produkter för vin och spritsektorn.

Respektive års resultat visas på Luxepack i Monaco, samt i en hårdbunden bok i limiterad upplaga.

I 2021 års version av Make a Mark deltog bland annat svenska kreativa designbyrån Motherland

Mer information om projektet och 2021 års deltagare: Make a Mark

×