Nyheter

K-mässan 2022

K-mässan i Düsseldorf, blev en succé med många kreativa möten där vi fick glädjen att dela med oss av miljövänligt tekniska och estetiska lösningar som gör varje produkt unik. Varmt tack till er som kom förbi.

Vi ser nu fram emot att få berätta mer om vilka tekniska designmöjligheter som ges genom miljövänligt smart och dekorativ ytdekorering med KURZ folier och maskiner.

Kurz mässprogram

KURZ LABEL WEEKS

Välkommen att besöka oss på KURZ in-house mässa där KURZ demonstrerar det senaste inom ytdekorering och uppmärkning av etiketter och förpackningar. Vi skräddarsyr ditt besök efter dina önskemål. Se nedan länk för mer information.

KURZ Labelweeks >> 

 

Make a Mark

Make a Mark är ett exklusivt treårigt designinnovationsprojekt som utvecklats av globala branschledarna Estal, Avery Dennison och vår partner Leonhard Kurz.

I projektet har vi bjudit in några av världens bästa förpackningsdesignbyråer att med hjälp av Estal, Avery Dennison och Leonhard Kurz skapa inspirerande, miljömedvetna produkter för vin och spritsektorn.

Respektive års resultat visas på Luxepack i Monaco, samt i en hårdbunden bok i limiterad upplaga.

I 2021 års version av Make a Mark deltog bland annat svenska kreativa designbyrån Motherland

Mer information om projektet och 2021 års deltagare: Make a Mark

Drupa 2021

Välkommen till ett spännande digitalt Drupa!

Vi är glada att tillsammans med vår partner KURZ bjuda in dig och dina kollegor till Drupa 2021.

Under mässdagarna håller KURZ ett antal inspirerande webbinarier. Vi kommer även att finnas tillgängliga för digitala möten under hela mässperioden.

Läs gärna mer om innehållet och anmäl dig här


Läs gärna mer om innehållet och anmäl dig nedan.

ARENA

ARENA är en fantastisk serie av obestrukna vita och benvita FSC-papper och kartonger.

ARENA finns i fyra olika vita nyanser, tre ytstrukturer och en stor variation av arkstorlekar och ytvikter. Tack vare dess bredd får du näst intill obegränsade möjligheter att finna en passande kvalitet för varje ändamål.

Certifikat och prover finns att beställa.

ARENA Smooth

ARENA Bulk

ARENA Rough

×